Naša ideja

Mi smo grupa mladih, ali veoma iskusnih i veštih inženjera okupljeni oko ideje kako treba da izgleda idealan partner svakoj firmi. Mi donosimo najsavremenije tehnologije svakoj firmi, bez obzira na njenu veličinu lil delatnost. Tu smo da Vam pružimo tačno ono što Vam je potrebno i zadovoljimo sve potrebe Vašeg biznisa.
Ideja koju Vam mi donosimo je da svaka firma mora da posluje glatko svakog dana, a Vi ne treba da brinete o tome.

bulb

Kako je sve počelo

Dugogodišnja saradnja sa developerima raznih profila koji razvijaju različite proizvode i servise pružila nam je jedinstven uvid u svakodnevne izazove sa kojima se oni susreću. Veliki deo vremena i resursa se odvaja na infrastrukturu, koji bi mogli biti iskorišćeni na razvoj softvera. Nekada se dešava da odabrana rešenja možda i nisu najoptimalnija, ali su rešenja koja su poznata inženjerima kojima infrastruktura nije primarni domen, te je i manje adekvatno rešenje ekonomičnije i vremenski manje zahtevno od nekog nepoznatog.
Mi smo tu da preuzmemo brigu o infrastrukturnim rešenjima i celokupnom deploy pipeline-u, upravljanjem infrastrukturom, servisima i resursima, a Vama ostaje da se posvetite maksimalno svom kodu i svom biznisu.

Kombinacija entuzijazma, strasti i iskustva koje posedujemo, se pokazala kao dobitna kombinacija koja donosi prevagu kada su u pitanju naše usluge i predstavlja veliku razliku u odnosu na ostale, a koja znači najbolju moguću podršku našim klijentima.
Radeći za razne internacionalne kompanije i u data centrima širom sveta, te pružajući podršku nekim od najvećih imena na današnjem tržištu, stekli smo bogato iskustvo u pružanju usluga na najvišem nivou radeći sa najmodernijim rešenjima i tehnologijama. Potom smo odlučili da te tehnologije učinimo pristupačnim manjim klijentima sa znatno manjim budžetima, ali istom potrebom za neometanim poslovanjem.
Skrojili smo rešenja i za mala i srednja preduzeća tako da Vi možete u potpunosti da se posvetite samo svom biznisu i ne brinete za infrastrukturu na kojoj on počiva. Svakodnevno se trudimo da svoja znanja i iskustvo stavimo u Vašu službu na najbolji mogući način. Tu smo da Vas saslušamo i skrojimo rešenje specijalno za Vas koje će Vam omogućiti efikasniji i udobniji rad.

Javite nam se, recite šta Vam treba, a mi ćemo Vam pružiti upravo to. I više...

Kontaktirajte nas

Trudimo se da budemo bolji svakog dana

Recite nam šta mislite o nama!