Podrška

Naše stručno osoblje Vam je na raspolaganju non-stop.
Nudimo 24/7 podršku za kritične servise. Naš proaktivni monitoring će nas obavestiti ukoliko dođe do bilo kakvih problema van radnog vremena, a mi ćemo sve probleme rešiti brzo bez obzira na doba dana. Tako da Vi možete mirno da spavate i svu svoju energiju usmerite isključivo na svoj biznis.

support

Kvalitetna i brza reakcija na događaj je ključna za pouzdanu podršku. Mi imamo stručne i fokusirane ljude koji pristuapju svakom zahtevu, incidentu, problemu, sa punom pažnjom i posvećenošću.
Naš cilj je preduprediti probleme, ali i kada se dogode, reagovati brzo i maksimalno umanjiti njihov uticaj na ostatak sistema. Mi ćemo analizirati Vašu infrastrukturu, ukazati na eventualne slabe tačke i kreirati plan kako da se one unaprede, a sve u cilju održavanja visokog nivoa dostupnosti uz minimalne prekide u radu bilo kojeg servisa u sistemu.

Mi Vam možemo pružiti podršku u gotovo bilo kom aspektu Vašeg poslovanja. Naš helpdesk je tu da odgovori na sva Vaša pitanja.
U koliko Vam je potreban novi komad opreme, ali niste sigurni koji uređaj bi bio najbolji za Vas - pitajte nas, mi smo tu na svega par klikova od Vas.

Kontaktirajte nas da saznate više o našim uslugama.

Kontaktirajte nas

Trudimo se da budemo bolji svakog dana

Recite nam šta mislite o nama!